Schenkers 2000Dank zij diverse schenkingen, door ruil en door aankoop werd de HOM-archief- en documentatieverzameling ook in de loop van 2000 gevoelig uitgebreid.

Naast de bijdragen door onze bestuursleden en onze vaste medewerkers mochten wij schenkingen en uitleningen ontvangen van:

Albert Beerens (Ravensveld), familie Justine Bogman (Sultveldstraat), Margriet Buggenhout (Singel), Philippe Callaert (Bunderstraat), Lieven De Bleser (Neerveldstraat), Petrus De Meersman (Stwg op Aalst), Pol Feytens (Merchtem), Jan Heuninckx (Klei), Maurits Heuninckx (Asse), Katholiek Documentatie- en Onderzoekscentrum (Leuven), Frans Luypaert (Schaapheuzel), Johan Meert (Sint-Paulusbaan), Yvonne en Freddy Meert-De Nil (Heerbaan), R. Van Damme-Luypaert (Neerveldstraat), Frans Van der Straeten (Coenstraat), Dirk Vermeiren (Eeksken), VTB-VAB Opwijk en Jeanne Wouters (Kerkstraat).

Oprechte dank aan deze mensen voor hun bereidwillige medewerking aan de heemkundige werking in Opwijk en Mazenzele.


www.heemkringopwijk.be - Print:
© Heemkring Opwijk-Mazenzele (HOM) 1999-2015 

Door een bezoek aan de site van de door ons geselecteerde adverteerder (klikken op deze banners) en eventueel met deze adverteerder te handelen ontvangt de HOM een kleine vergoeding die gebruikt wordt voor de instandhouding (domeinnaam, hosting, afschrijving soft- en hardware,...) en de uitbreiding van deze website. Beste dank hiervoor.
De externe pagina opent zich in een nieuw venster. Om terug te keren naar de HOM-pagina: klik op de X van de browsertitelbalk (uiterst rechts boven).
De publiciteitsbanners en deze tekst worden niet afgedrukt.